De Druppel

Gestalt-Therapie & Coaching

Ik wil me even voorstellen

Ik ben Yvonne Hubers. Moeder van dochter en zoon. Naast docent biologie en decaan VMBO, ben ik Gestalttherapeut. Deze opleiding volgde ik bij De Pit, School voor de Scheppende Mens te Breda.

Na mijn studie voor Docent Wiskunde/Biologie, heb ik een tweejarige zangopleiding in Hilversum genoten. Daar heb ik geleerd om te zingen vanuit mijn hart, wat ik jarenlang deed in muziek- en theatervoorstellingen.

Tijdens mijn opleiding Gestalt & Art therapeut heb ik mijn stemwerk en andere creatieve uitdrukkingsvormen (zoals tekenen, schilderen, lichaamswerk) kunnen integreren in mijn leven en werk. Het is heerlijk dat al mijn talenten nu kunnen samenvallen!

Sinds 2005 ben ik gescheiden, tegenwoordig heb ik een relatie met mijn vriend en zijn dochter. We hebben beide een co-ouderschap met onze ex-partners. De zoektocht naar alternatieve samenlevingsvormen is daardoor één van mijn specialiteiten geworden. Ik ervaar het als bijzonder zinvol om als therapeut èn ervaringsdeskundige mensen daarin te begeleiden.