De Druppel

Gestalt-Therapie & Coaching

Gastenboek

Hier is ruimte voor uw reactie:

De aanleiding voor mij om in gestalttherapie te gaan was een combinatie van slecht slapen, zware vermoeidheid, perfectionisme en angst om fouten te maken.
Ik had moeite met me concentreren en dingen te onthouden, was gewend om zaken te overdenken en veel van mezelf te moeten.
Gestalttherapie werd mij door een kennis aanbevolen en was mij verder onbekend. Door op internet te zoeken kwam ik op de site van “De druppel” terecht en dat sprak mij aan.

Middels gestalttherapie leerde ik contact te maken met een deel van mezelf, waar ik voorheen weinig aandacht voor had. Mijn gevoelens durven doorvoelen en accepteren in plaats van ze te negeren of onderdrukken was ik niet gewend. Zelfs mezelf toestaan om te huilen was voor mij vreemd.

Yvonne zet bij de therapiesessies allerlei methoden en creatieve manieren in, met voor mij een helend en vaak verrassend effect. De therapie werkt verhelderend voor mijn hoofd, dat nodig heeft om situaties te doorgronden en tegelijkertijd helpt het mij om te voelen wat er speelt.

De begeleiding van Yvonne ervaar ik als heel fijn doch krachtig, respectvol, aanmoedigend en waardevol. Hierdoor kan ik me openen en met vertrouwen steeds een laagje dieper in mijn herstel- en leerproces gaan.