De Druppel

Gestalt-Therapie & Coaching

MENTALE VEERKRACHT

Om een veerkrachtige mindset te bereiken is het van belang om te kunnen meebewegen. Hierdoor voel je je stabieler en bewuster en ontstaat er meer rust (Wellbeing en Awareness).

Hiervoor heb ik een cyclus van 5 bijeenkomsten gemaakt. Per bijeenkomst gebruik ik een andere werkvorm. Zo kun je ontdekken wat het beste bij jou past.

De werkvormen zijn gebaseerd op:

  1. Mindfulness
  2. Bewustwording (awareness)
  3. Meditatie
  4. Ademen
  5. Yoga
  6. Qigong
  7. Klank
  8. Mantra’s

Deze 5 bijeenkomsten zijn met elkaar verbonden en vormen een opbouwend geheel. Er mag zo echt iets geboren worden bij jezelf. Of aangeboord worden. Er zijn ook thuisoefeningen aan verbonden omdat ook hiervoor geldt: “oefening baart kunst”.

Deze cyclus is opgebouwd uit een combinatie van mijn opleiding als Gestalttherapeut, Mindfulnesstrainingen, Yoga en Qigong. Momenteel volg ik een inspirerende cursus bij Neofit.

Het zijn allemaal mogelijkheden om jezelf met focus in het hier en nu te zetten en te blijven. Het laadt je op, kunt beter overzien, verlangens worden helderder en daardoor keuzes makkelijker. Je kunt beter laveren zonder je focus te verliezen en bruist weer.
Dat is leven en gun ik iedereen.

Je bent van harte welkom voor de cyclus mentale veerkracht.

Locatie: Monumentale pand de Paap, Papenhulst 26 te ‘s Hertogenbosch
Kosten: € 110,00
Wanneer: vrijdagochtenden, begindatum 4 juni
Tijd: 10.00 - 11.30 uur
Groepsgrootte: minimaal 4 en maximaal 6 personen
Mogelijk een vervolg na de zomervakantie

Meld je aan door me een bericht te sturen.


Programma